Helmiä luvassa – CMX:n harvinaisuuskiertue starttaa Soundi-lavalta Provinssista

17.6.2019 10:24

CMX:n seuraavien kuukausien urakka on nimeltään Ora & Labora. Harvinaisuuksiin ja ennenkuulumattomiin helmiin keskittyvä kiertue saa ensiesityksensä lauantaina 29. kesäkuuta Provinssissa Soundin nimikkolavalla eli intiimillä Amphitheatre by Soundi -stagella (k-18). Ei kannata missata!

Provinssin jälkeen CMX:n harvinaisuuskiertue koukkaa Joensuun, Lappeenrannan, Tampereen ja Turun maisemiin. Kiertue huipentuu kahteen lokakuiseen iltaan Helsingin Savoy-teatterissa. Ora & Labora -erikoisuuksien lisäksi CMX soittaa kesällä myös muutaman normikeikan, jotka löytyvät keikkalistasta alta.

– Musiikki on tutkimusmatkailua. Välillä matkan varrelta löytyy laulu. Meille lauluja on kertynyt vuosien saatossa jo jonkin verran. Nyt saimme tilaisuuden Provinssissa ja syksyn kiertueella ottaa käsittelyyn monia ennen keikoilla kuulemattomia kappaleita – myös sieltä hiljaisemmasta päästä. Ja tietysti sekoittaa mukaan tuttuja kestokulutuslauluja, A.W. Yrjänä kertoo.

CMX:n tulevat keikat:
Pe 28.6. Seinäjoki, Provinssi, Woodland Stage
La 29.6. Seinäjoki, Provinssi, Amphitheatre by Soundi Stage – Ora & Labora
Pe 19.7. Porvoo, Tirmo Blues
Pe 26.- La 27.7. Inari, PaPaNa Bar
Pe 4.10. Joensuu, Kerubi – Ora & Labora
La 5.10. Lappeenranta, Kulttuuritila Nuijamies – Ora & Labora
Su 6.10. Tampere, Tampere-talo – Ora & Labora
Ke 9.10. Turku, Logomo – Ora & Labora
To 10.10. Helsinki, Savoy-teatteri – Ora & Labora
Pe 11.10. Helsinki, Savoy-teatteri – Ora & Labora
Liput tulevat myyntiin ti 18.6. 2019 klo 9.00

P.S. Provinssin Amphitheatre by Soundi -lava pitää sisällään koko viikonlopun edestä herkkuja, kannattaa tutkailla ja suunnata paikalle. Mutta vain jos olet täysikäinen.

Lisää luettavaa