Coldplay vihjailee: saavatko suomalaisfanit kuulla pian iloisia uutisia?

Nokkamies Chris Martinin puheista ja keikoilla nähtyjen videoiden perusteella näin ainakin on.
17.7.2023 15:16

Vuonna 1997 perustettu Coldplay lukeutuu maailman myydyimpien yhtyeiden joukkoon ja on tehnyt myös kaikkien aikojen tuottoisimpia kiertueita. Suomessa bändi ei ole kuitenkaan koskaan esiintynyt. Asiaan saattaa kuitenkin tulla lähiaikoina muutos, uutisoi Iltalehti.

Yhtye esiintyi viime viikolla Ruotsin Göteborgissa ja keikan aikana laulaja Chris Martin kysyi yllättäen, kuinka monta suomalaisfania paikalle oli saapunut. Tämän jälkeen Martin totesi vihjailevasti: ”Luulenpa, että ehkä pian tulemme Suomeen ensimmäistä kertaa.”

Tämän lisäksi Instagramissa toimiva fanisivusto ColdplayXtra on julkaissut videon, jossa saatetekstin mukaan näkyy bändin eilisellä (16.7.) Amsterdamin-keikalla Humankind-kappaleen aikana ruuduilla pyörinyt video, jossa vilahtelee useita lippuja. Ja kas, Kreikan, Romanian, Unkarin, Ranskan, Italian, Saksan, Itävallan ja Irlannin lippujen lisäksi ruudulla vilahtaa myös tuttu sinivalkoinen lippu.

Yhtyeen parhaillaan käynnissä oleva Euroopan-kiertue päättyy tällä viikolla kahteen Amsterdamin-keikkaan, jotka soitetaan 18. ja 19. heinäkuuta. Kukaties saamme kuulla miellyttäviä keikkauutisia näiden konserttien jälkeen? Syksyllä yhtye tekee muutamia keikkoja Pohjois-Amerikassa ja suuntaa loppuvuodesta ensi vuoden puolelle ulottuvalle Aasian-kiertueelle.

@imogeneee

Coldplay Helsinkiin 2024??! #coldplay #coldplaygothenburg #musicofthespheresworldtour #chrismartin #coldplayconcert

♬ alkuperäinen ääni – imo

Lisää luettavaa