Color Dolor lopettaa maagisen matkansa – ”Päätös on yksimielinen”

Yhtye soittaa keväällä vielä jäähyväiskeikat.
1.2.2022 16:21

Vuonna 2018 Teosto-palkinnon saanut indieduo Color Dolor ilmoittaa, että sen viime vuonna ilmestynyt neljäs albumi Blurry Things jää yhtyeen viimeiseksi ja yhtye lopettaa toimintansa.

”Matka on ollut maaginen, pomppuinen, ihana, muhkurainen, välillä vaikea, hauska, hidas, kaunis, iloinen, surullinen ja aivan mahtava! Päätös on yksimielinen eikä se johdu musiikillisista tai muistakaan erimielisyyksistä”, yhtye tiedottaa sosiaalisessa mediassa.

Yhtye soittaa näillä näkymin jäähyväiskeikat Helsingin Korjaamolla 14. huhtikuuta ja Tampereen G-Livelabissa 14. toukokuuta, mutta jotain lisää on mahdollisesti tulossa kesällä ja syksyllä. Korjaamolla ja G-Livelabissa lavalle nousee alkuperäiskokoonpano eli Stina Koistinen (laulu), Jan Wälchli (trumpetti) ja Ilkka Tolonen (rummut), joiden lisäksi lisäbotnea tuo basisti Mikael Saastamoinen.

”Tahdomme kiittää jokaista, joka on fiilistellyt meidän musaa, ollut keikalla, kuunnellut ja ostanut levyjä, tanssinut ja laulanut biisien mukana, katsonut musavideoita ja ollut mukana luomassa Color Dolorin maailmaa!
Pyyhkikää kyyneleet – nähdään keikoilla!”

 

Lisää luettavaa