Corey Taylor kommentoi Slipknot-kohua – laulaja tuntuu olevan huijaussyytöksistä käärmeissään

Niin ne tilanteet muuttuvat musiikkikartalla nopeasti. Vielä pari viikkoa sitten Slipknot esiintyi julkisuudessa kuudennen albuminsa julkaisuun täysillä valmistautuvana yhtenäisenä ryhmänä, mutta seuraavassa hetkessä riidat ja rahasotkut repivät yhtyettä palasiksi. The Blast -julkaisu raportoi viime viikolla perkussionisti Chris Fehnin aikovan haastaa muun yhtyeen oikeuteen Slipknotin tuottojen pimittämisestä, ja muutama päivä tämän jälkeen Fehnin ilmoitettiin poistuneen kokoonpanosta.

Asiasta nousi tietysti suuri poru, ja laulaja Corey Taylor on saanut keskustella fanikunnan kanssa jupakasta Twitterissä. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

Keskustelu alkoi, kun eräs fani ehdotti, että bändi voisi pestata yhtyeessä 1990-luvulla toimineen laulajan Anders Colsefnin Fehnin tilalle. Taylor ilmoitti, että hänen mielestään se olisi oikein hyvä ajatus. Toinen fani kommentoi tähän, että temppu voisi olla ”vähän mulkkumainen” (ilmeisesti Fehniä kohtaan), johon Taylor tuumasi seuraavaa:

”Jos pidät tuollaista mulkkuutena, mietipä jos sinua syytettäisiin väärin perustein rahan varastamisesta joltakulta, josta välität, ja että monet fanit vielä uskoisivat väitteitä.”

Fehn siis sanoo yhtä ja Taylor toista – kenties saadaan kuulla vielä tuomarin näkemys siitä, kumpi puhuu totta. Lue Taylorin alkuperäinen viesti alapuolelta: