Coverbändi sai vieraakseen todellisen legendan, kun AC/DC:stä eläkkeelle jäänyt basisti nousi lavalle jammailemaan

Cliff Williams.

Hienostihan se You Shook Me All Night Long vielä lähtee!

Eivät tainneet floridalaisen, klassista rockia soittavan 24 Carat -coverbändin tyypit 15 vuotta sitten bändiä perustaessaan koskaan aavistaa, että jonain päivänä he pääsisivät vielä jamittelemaan yhdessä AC/DC-muusikon kanssa. Mutta niin vain viime marraskuussa kävi, kun yksityisbileissä esiintynyt bilebändi sai vieraakseen jykevästä bassottelustaan tunnetun legendaarisen Cliff Williamsin.

Yhtye jakoi sosiaalisessa mediassa luonnollisesti yhteiskuvia sekä videopätkää todisteeksi tapahtuneesta. Alla näet Facebookissa jaetut kuvat ja täältä voit katsoa videon, kun yhtye jammailee You Shook Me All Night Long -klassikkoa yhdessä Williamsin kanssa. Hyvä!

Williams ilmoitti vuonna 2016 jäävänsä eläkkeelle musiikkihommista AC/DC:n Rock Or Bust -kiertueen päätteeksi ja soitti viimeisen keikkansa bändin riveissä 20. syyskuuta 2016 Philadelphiassa. Viime aikoina huhumyllyt uuden AC/DC-albumin ympärillä ovat kuitenkin jauhaneet kovaan tahtiin ja eräiden huhujen mukaan myös Williams olisi nähty studion nurkilla yhdessä kuulo-ongelmien vuoksi bändistä sivuun astuneen laulaja Brian Johnsonin kanssa.

So this just happened! Cliff Williams from AC/DC and 24 Carat!Johnny Bell Craig Houser Ken Schwartz

Posted by 24 Carat on Saturday, 9 November 2019