Huomionarvoisia AC/DC-huhuja: onko taas yksi vanha jäsen palannut ruotuun?

Cliff Williams.
AOP

Kappas, kappas! Nythän on liikenteessä sen verran kovaa AC/DC-kuiskintaa, että mikäli huhut osoittautuvat tosiksi, tästä vuodesta on tulossa varsin mielenkiintoinen. Nyt nimittäin saattaa olla niin, että vanha jengi on koossa taas!

Verkossa on jo aiemmin kiertänyt huhuja, että laulaja Brian Johnson sekä rumpali Phil Rudd olisivat mukana AC/DC:n seuraavalla levyllä. Kaksikko kuvattiin hengailemasta yhtyeelle buukatun studion liepeiltä Kanadan Vancouverissa, mikä sai yleisön ja mediat laskemaan yhteen yksi ynnä yksi. Se on tietysti toinen asia, ovatko Johnson ja Rudd jälleen orkesterin vakijäseniä vai mistä on ollut kysymys.

Yksi on kuitenkin ollut toistaiseksi joukosta poissa: vuonna 2016 AC/DC:stä eronnut basisti Cliff Williams. Hänestä ole ollut tähän mennessä havaintoja studion lähettyviltä. Mutta nyt asiaan tuli muutos, kun Blabbermouth kertoo, että Williams on kuin onkin ollut paikalla.

Kuvatodisteeksi on esitetty personal trainer Scott Frinskien Instagram-tilillään julkaisemaa kuvaa, joka sijoittaa Williamsin ja Johnsonin vancouverilaiseen hotelliin studiosessioiden aikana. Kuva on napattu Vancouverin Shangri-La-hotellissa syyskuussa 2018.

Mikäli tähän mennessä julkaistut huhut pitävät paikkansa, lähiaikoina tiedotetaan sangen sydäntälämmittävästä AC/DC-levystä. Huhumylly nimittäin kertoo, että levyllä olisi edellä mainittujen vanhojen jäsenten lisäksi mukana jopa edesmennyt Malcolm Young, jonka jäämistöstä löytyneitä kitaraosuuksia olisi lisätty biiseihin. Odottelemme mielenkiinnolla!