Huhumylly sen kuin kiihtyy: AC/DC:n väitetään suuntaavan tien päälle paluun tekevän Brian Johnsonin kanssa

https://www.youtube.com/watch?v=CRT9odQVFXY

Aiemmin tällä viikolla AC/DC:n lähipiiristä kuultiin harvinaislaatuista kannanottoa yhtyeen ympärillä hyörivään huhumyllyyn, kun aussijätin pitkäaikainen ääniteknikko Mike Fraser vahvisti orkesterin käyneen äänityspuuhissa. Mies kieltäytyi hiiskumasta aiheesta sen tarkemmin, mutta kun häneltä kysyttiin, mahtoiko Brian Johnson toimia näissä sessioissa laulajana, vastaus oli paljon puhuva ”Kyllä kai.”

Nyt radiopersoona Eddie Trunk kertoo tuoreimmista huhupuheista, joiden mukaan yhtye olisi suuntaamassa Johnsonin kanssa myös tien päälle.

”AC/DC:n kohdalla on mielestäni selvää, että kaverit ovat tekemässä, tai tehneet jo levyn, ja se myös julkaistaan”, Trunk sanoo. ”Tietolähteeni kertovat, että he ovat ehdottomasti lähdössä kiertueelle Brianin kanssa. Sitä ei ole vahvistettu heidän leiristään, mutta kuulin asiasta luotettavilta lähteiltä.”

”On melkolailla varmaa, että AC/DC julkaisee vähintäänkin jonkinlaisen levyn, ja se tulee olemaan jonkinlainen tribuutti Malcolmille [Young], samoin kuin Back in Black oli tribuutti Bonille [Scott]”, Trunk jatkaa. ”Minulla ei ole asiasta mitään epäilystä ja olen melko varma, että he tulevat tekemään myös keikkoja, joten tässä vaiheessa on kyse enemmänkin vain siitä, milloin he tiedottavat asiasta.”

Mielenkiintoiseksi menee.