Danzigin pitkään työstämä Elvis-projekti loppusuoralla, julkaisua kaavailtu ensi vuodelle – ”En malta odottaa”

Levyllinen Danzigin Elvis-covereita, uhka vai mahdollisuus?

The Misfitsistä, Samhainista ja soolouraltaan tunnettu Glenn Danzig on suuri Elvis Presleyn ihailija ja miekkonen onkin tulkinnut kuninkaan kappaleita niin Samhainin kuin soolobändinsä levyillä. Danzig on myös työstänyt jo useamman vuoden ajan Elvis-coverlevyä ja alkujaan ep:ksi suunniteltu projekti on ajan mittaan vain paisunut ja paisunut.

Danzig vieraili viime viikonloppuna Full Metal Jackie -radio-ohjelmassa ja kertoi Elvis-projektinsa olevan viimein loppusuoralla ja suunnittelee julkaisevansa levyn joskus ensi vuonna, jahka hän vain saa tarpeeksi luppoaikaa muilta projekteiltaan – kuten perustamaansa Verotik-sarjakuvaan pohjautuvalta elokuvalta.

”Kaikki riippuu siitä, miten ehdin saada sen koottua ja valittua kannet sun muuta. Aina kun minulla on vähänkin ylimääräistä aikaa tai kun olen tehnyt jotain soundtrack-juttuja, olen äänittänyt Elvis-biisin tai pari. Joten nyt minulla ylimääräisiä biisejä, jotka eivät mahdu itse levylle. Minun pitää siis vain istua alas ja valita, mitkä kappaleet todella haluan mukaan”, Danzig kertoo.

”Siitä tulee todella hyvä, en malta odottaa, että muutkin pääsevät kuulemaan sen. Minulta kysytään siitä jatkuvasti, kun olen kiertueella. On siis hienoa saada se ulos joskus 2019 aikana ja tehdä sen tiimoilta muutamia intiimejä keikkoja.”