Leluja, ryönää ja likaisia patjoja – Glenn Danzigin reilulla miljoonalla dollarilla kauppaaman entisen talon ”sisustus” hämmentää

Glenn Danzigin kauppaama asumus ei ole kuvista päätellen täysin muuttovalmis sellaisenaan.

Legendaarinen Misfits- ja Danzig-solisti Glenn Danzig on kaupannut jo jonkin aikaa Los Angelesissa sijaitsevaa taloaan 1.2 miljoonan dollarin hintaan. ”Siinä kunnossa kuin on” -merkinnällä Sotheby’ssä listoilta löytyvän, vuonna 1907 rakennetun 2168 neliöisen päärakennuksen sekä erillisen kaksi kylpy- ja makuuhuonetta käsittävän ulkorakennuksen sisältävä paketti ei ole välttämättä loistonpäiviensä veroisessa kunnossa, mutta hei, Glenn Danzig on oletettavasti vaeltanut lukemattomia kertoja tässä talossa aamutakissaan!

Kuvat kohteesta ovat olleet tähän saakka melkoisen vähissä, mutta nyt Death and Taxes on saanut käsiinsä visuaalista aineistoa talon sisuksista. Niistä päätellen muutto suoraan ilman reippaampaa suursiivousta ei taida tulla kysymykseen, sillä sen verran hurjalta paikka näyttää. Voit ihmetellä kiinteistön kuntoa alla olevista kuvista. Lisää otoksia löydät täältä.