Dave Grohl kertoo uudella Foo Fighters -albumilla olevan tukuttain yllättäviä vierailijoita, mukaan lukien ”maailman suurin poptähti”

Foo Fighters -nokkamies lupailee yhtyeensä uutuusalbumilta suuria yllätyksiä.

Vastikään Suomessakin esiintynyt ja uuden Concrete And Gold -albuminsa julkaisuun valmistautuva yhdysvaltalainen Foo Fighters on nokkamiehensä mukaan tekemässä uutuuslevyllään jotakin poikkeuksellisen suureellista. Dave Grohl kuvailee nimittäin albumia Classic Rockin mukaan BBC Radio 1:n Annie Macille seuraavasti: ”Teimme suurimmalta kuulostavan Foo Fighters -albumin koskaan. Enkä sano niin vain lämpimikseni. Sanoin Gregille [Kurstin, tuottaja]: ’Haluan äänittää levyn, joka kuulostaa siltä kuin Motörhead tekisi Sgt. Pepperiä’, ja hän sanoi ’ok.'”

”Niinpä äänitimme 11 kappaletta käsittävän levyn hänen kanssaan ja rehellisesti sanottuna uskon sen tulevan yllättämään monet. Jokainen bändi väittää aina tuoreimman albuminsa olevan paras mitä he ovat tehneet, mutta tämä on varmasti valtavin juttu minkä olemme kuunaan tehneet.”

”Olen yrittänyt pitää tätä salassa viimeiset kuusi kuukautta, enkä malta odottaa että ihmiset saavat kuulla sen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tunnen tälläistä ylpeyttä uuden albumin soittamisesta ihmisille.”

”Meillä on tukku vierailijoita, joista emme ole kertoneet kenellekään. Osa tulee varmasti yllätyksenä monille. Siellä on yksi, joka on luultavasti maailman suurin poptähti – enkä laske leikkiä. He laulavat taustoja yhdelle levyn raskaimmista kappaleista, emmekä kerro kenellekään kuka on kyseessä.”

Concrete And Goldin on määrä ilmestyä syyskuun 15. päivä. Foo Fighters kiertää tällä hetkellä ympäri Eurooppaa ja esiintyy huomenna yhtenä Glastonburyn jättifestivaalien pääesiintyjistä.