Dave Grohl on kaikkialla, mutta mitä puuhaa Krist Novoselic? Nirvana-basisti antoi kiintoisan tilannepäivityksen

21.2.2022 20:48

Jos satut seuraamaan lainkaan läntisen maailman musiikkimedioita, et voi olla törmäämättä Dave Grohlin naamaan päivittäin. Grohl on ollut viime aikoina erityisen runsaasti esillä promotoimassa tulevaa Studio 666 -elokuvaa, mutta nyt kävi ilmi, ettei hän ole ainoa Nirvanassa vaikuttanut muusikko, joka työstää uutta projektia: myös Krist Novoselic on pysytellyt kiireisenä.

Spin bongasi huomionarvoisen Twitter-viestin, jossa Novoselic väläytti julkaisevansa jonkin sortin levyn lähikuukausina. Basisti jakoi ensin vanhan Guitar Worldin haastattelun ja jatkoi sitten yllättävällä tilannepäivityksellä:

”Olen todella kiireinen erään levyn viimeistelemisen kanssa”, Novoselic kirjoittaa. ”Maaliskuun puoliväli on mahdollinen julkaisuajankohta. Tämä on kuitenkin salaisuus, eli älkää kertoko kenellekään!”

Seuraavaksi jäädään sitten odottamaan, mikä levy sieltä on tulossa. Novoselic on operoinut Nirvanan jälkeen useissa matalamman profiilin bändeissä, joista viimeisin Giants in the Trees on julkaissut kaksi levyä. Näistä edellinen Volume 2 ilmestyi vuonna 2019. Onko tämä kokoonpano jälleen aktiivisena, vai olisiko jopa Novoselicin ensimmäisen soololevyn aika? Kohtahan tuo maaliskuu koittaa, joten jäädään odottamaan.

https://twitter.com/kristnovoselic_/status/1495141152810577925

Lisää luettavaa