Dave Lombardo lupailee lisää klassisen Misfits-kokoonpanon keikkoja – milloin ja missä, siinäpä kysymys

Punkrock-yleisö sai todistaa viime kesän Riot Festissä suurinta ihmettä sitten Sex Pistolsin reunionin muinaisella 1990-luvulla: Misfitsin alkuperäisjäsenet Glenn Danzig ja Jerry Only saivat sovittua riitansa ja nousivat yhdessä lavalle vanhoja hittejä esittämään. Mukana oli myös Misfitsin pitkäaikainen kitaristi Doyle Wolfgang von Frankenstein, ja rumpuihin pestattiin Slayer-hirmu Dave Lombardo.

Ilmeisesti keikka oli sen verran onnistunut kokemus, että ryhmä nähdään uudelleenkin lavalla. Ainakin Lombardo uskoo näin. Sen tarkempia neuvotteluja jatkokeikoista ei rumpalin mukaan ole käyty, mutta Danzigin aloitetta odotellaan.

”Kyllä niitä keikkoja tulee lisää. Nyt me vain odotamme, että Glenn päättäisi milloin, missä ja miten sinne pääsemme”, Lombardo sanoi Talk Toomey -podcastin haastattelussa. Haastattelun käänsi tekstimuotoon Blabbermouth.

Sitten jännitetään, pysytteleekö bändi tiiviisti Yhdysvalloissa vai sietäisivätkö Only ja Danzig toisiaan niin hyvin, että lähtisivät pitemmällekin rundille. Jerry Onlyn johtama Misfits esiintyi Suomessa edellisen kerran vuonna 2010.

Misfitsin Riot Fest -keikasta on Youtubessa liikkeellä monenlaista tallennetta, yhden niistä voi nähdä tästä.