Dave Mustaine näyttää todella, todella pitävän kitaristi Teemu Mäntysaaresta, ei säästele kehuja tuoreessa haastattelussa

4.10.2023 10:05

Siitä asti, kun Megadethin Kiko Loureiro siirtyi hetkeksi syrjään Megadethin kitaristin paikalta, on Dave Mustainelta kuultu melkoista suitsutusta tuuraajaksi kiinnitetyn Teemu Mäntysaaren kyvyistä. ”Hän on todella mahtava. Olen innoissani siitä, mitä hän on tuonut mukanaan”, Mustaine intoili syyskuussa antamassaan haastattelussa, ja nyt vanha mörökölli kehuu suomalaismuusikkoa vielä vuolaammin. Mustaine puhui Mäntysaaresta yhdysvaltalaisen 94.9 & 104.5 -radioaseman haastattelussa, josta kertoo tekstimuodossa myös Blabbermouth.

”Meillä on paraikaa kitaristitilanne päällä, sillä tämänhetkinen kitaristimme on kaveri nimeltä Teemu Mäntysaari ja vakituinen kitaristimme on Kiko Loureiro, ja Kikolla on nyt joitain ongelmia. Hän lähti kotiin ja Teemu tuli mukaan, ja porukka on ihan järjiltään sen suhteen, miten hyvin asiat nyt luistavat, koska kemiamme toimivat todella hyvin yhteen”, Mustaine sanoo.

”Olemme pystyneet lisäämään uusia biisejä settiin, koska Teemu on kunnon metallifani. Kiko ei varttunut mitenkään metalliin vihkiytyneenä. Esimerkiksi pari iltaa sitten aloitimme Hangar 18:lla ja jatkoimme siitä Mechanixilla. Emme ole tehneet niin koskaan aikaisemmin, se on aika tiukka aloitus keikalle. Olemme lisänneet settiin myös Soldier On! -biisin uudelta levyltä, ja aiomme lisätä sieltä vielä lisääkin kamaa.”

Hauskaa, että homma toimii! Megadethin Yhdysvaltain-kiertuetta on jäljellä vielä kahden keikan verran, sen jälkeen yhtye suuntaa katseensa ensi vuoteen. Loureiro lienee tuolloin palannut kuvioihin, katsotaan missä kokoonpanossa Mäntysaari siinä vaiheessa musisoi.

Lisää luettavaa