Dave Mustaine pohdiskelee Medagethin tulevaisuutta – ”Aurinko on laskemassa monille aikalaisilleni”

11.6.2023 20:15

Dave Mustainen johtama Megadeth on levittänyt thrash metalin ilosanomaa jo 40 vuoden ajan. Uralle on mahtunut 16 albumia – joista viimeisin The Sick, The Dying… And The Dead! ilmestyi vasta viime vuonna -, lukuisia miehistövaihdoksia ja tuhansia keikkoja. Siltikään 61-vuotias Mustaine ei näe yhtyeen lopun edelleenkään häämöttävän horisontissa.

”Olen varma että se tapahtuu jossain vaiheessa, mutta juuri nyt edessä ei näy mitään”, Mustaine kommentoi The Jeremy White Show’n haastattelussa. ”Terveyteni on hyvällä tolalla… ainoa mikä voisi olla outoa olisi se, jos joutuisin lopettamaan laulamisen. Vaikka pystyisinkin soittamaan, mutta en laulamaan – luulen sen johtuvan siitä että [Megadeth] on rakennettu ääneni ympärille – en usko että voisin silloin jatkaa. Minusta tuntuu että pettäisin fanit jos en löisi pillejä pussiin.”

”Ei sillä että olisin mahtava laulaja, mutta minulla on paljon mietittävää katsellessamme auringon juuri nyt nousevan urallamme”, Mustaine jatkaa. ”Sillä se pitäisi laskea. Se on laskemassa monille aikalaisilleni, ellei ole jo laskenutkin. Mutta vaikuttaisi siltä, että aurinko jatkaa edelleen nousuaan Megadethin mailla.”

Lisää luettavaa