Dave Mustaine: Toivon nykyisen Megadeth-kokoonpanon pysyvän loppuun saakka

16.8.2016 16:09

Megadeth-liideri Dave Mustaine toivoo nykyisen kokoonpanon pysyvän yhdessä bändin viimeiseen hengenvetoon saakka. Bändi vahvisti hiljattain uudeksi rumpalikseen Soilworkista tutun Dirk Verbeurenin, joka täytti viimeisimmällä Dystopia-albumilla kannuttaneen Chris Adlerin saappaat.

Chileläisen Radio Futuron haastattelema (video alla) Mustaine ei kuitenkaan pidä Megadethin useita kokoonpanomuutoksia mitenkään erikoisena asiana.

– Iron Maiden on käynyt läpi lukuisia muutoksia. Heillä on ollut kolme laulajaa [ja enemmänkin, jos ei-levyttäneet laulajat bändin alkuajoilta lasketaan mukaan, toim.huom.], Megadethissa vain yksi. Slayer on käynyt läpi muutoksia, samoin Metallica. Ei se ole mielestäni mikään iso juttu. Jos joku ei halua enää olla bändissä, niin haistakoot! Mustaine kommentoi.

– Mutta en kuitenkaan halua enää muutoksia. Toki olisi ollut hienoa, jos Chris olisi jäänyt, mutta hän oli alun alkaenkin vain sessiomuusikko. Hänellä on Lamb Of Godinsa emmekä halunneet ketään, joka jakaa aikansa kahden bändin välillä. Se olisi ollut liikaa vaadittu.

Ahkerana Twitterin käyttäjänä tunnettu Mustaine arvioi hiljattain Megadethin pysyvän aktiivisena vielä kuusi vuotta, jonka jälkeen on aika pistää pillit pussiin. Mustaine täyttää 55 vuotta 13. syyskuuta.

Lisää luettavaa