David Ellefson ei omista Megadethin tuoreinta albumia – ”Enkä tule omistamaankaan”, basisti vakuuttaa

30.10.2022 20:43

Entiseltä Megadeth-basisti David Ellefsonilta kysyttiin hiljattaisessa The Metal Voicen haastattelussa, onko hän kuullut yhtyeen tuoreinta The Sick, The Dying… And The Dead! -albumia.

”Olen tietenkin kuullut osia kun sitä kasattiin — lauluosuuksia, sanoituksia ja sellaisia”, Ellefson vastasi. ”En omista levyä, enkä tule omistamaankaan. Rehellisesti sanottuna jatkoin eteenpäin potkut saatuani. En katsonut taakseni. Minulle tilanne oli se, että no, mennäänpä eteenpäin, olen ollut tässä tilanteessa ennenkin. Olen ollut ulkona Megadethistä kerran aiemminkin. Kaikki sujui lopulta hyvin.”

Ellefson kommentoi ensimmäisten potkujensa thrash metal -suuruuden riveistä olleen huomattavasti viimeisimpiä yllättävämmät.

”Tällä kertaa olin valmistautunut siihen”, Ellefson totesi. ”Ja mitä tulee siirtymävaiheeseen… emme työskennelleet juurikaan viimeiseen viiteen vuoteen kun olin bändissä — kesti melkein viisi vuotta saada tämä levy kasaan ja ulos. Työskentelin jo valmiiksi muiden juttujen parissa. Olin tehnyt Ellefson-soololevyjä, soittanut muilla levyillä, työskennellyt Ministryn Al Jourgensenin kanssa, kirjoittanut kirjoja. Luova puoleni oli täydessä vauhdissa. ’Yksi keikka meni siinä. No, minkäs teet. Seuraava. Mennään eteenpäin.’ Ei minulla ole aikaa istuskella ja harmitella; minä vain jatkoin vittu eteenpäin.”

Ellefsonilla on kaiken muun ohella uusi Kings of Thrash -niminen projekti entisen Megadeth-kitaristi Jeff Young kanssa. Mukana ovat myös rumpali Fred Aching ja laulaja-kitaristi Chaz Leon. Poppoo on esittänyt keikoillaan muun muassa Megadethin Killing Is My Business… And Business Is Good! ja So Far, So Good… So What! -albumeja kokonaisuudessaan.

Ellefson sai kenkää Megadethistä vaihdeltuaan seksiviestejä- ja videoita netissä tapaamansa nuoren naisen kanssa.

Alla Ellefsonin haastattelu.

Lisää luettavaa