David Ellefson paljastaa pyytäneensä Megadethiä jättämään äänittämänsä bassoraidat yhtyeen tulevalle levylle – toisin kävi

Sami Lommi

Entinen Megadeth-basisti David Ellefson sai tunnetusti potkut yhtyeestä aiemmin tänä vuonna lähetettyään seksuaalissävytteisiä viestejä ja arkaluontoisia videoita nuorelle naiselle. Kohua ennen mies oli ehtinyt äänittää bassoraidat yhtyeen tulevalle 16. studioalbumille.

Orkesterin nokkamies Dave Mustaine vahvisti myöhemmin, että Ellefsonin raitoja ei tulevalla pitkäsoitolla kuulla. Nyt Ellefson valottaa tapahtumia ja paljastaa, että pyysi yhtyettä jättämään äänittämänsä raidat albumille.

Asia nousi esiin, kun The Metal Voice East Coastin toimittaja Kenny Kessel kysyi Ellefsonilta, kuinka paljon bassoraitojen poisto tulevalta albumilta häntä oikein korpesi.

”He tekivät mitä tekivät”, Ellefson sanoo. ”En usko että heidän täytyi tehdä niin. Pyysin etteivät he tekisi niin. Mutta he tekivät mitä tekivät. He valitsivat sen polun.”

Entä voisiko Ellefson palata vielä Megadethin riveihin tulevaisuudessa, mikäli Mustaine näin pyytäisi?

”Minulla ei ole — uskokaa tai älkää, sillä ihmiset saattavat pitää tätä vaikeana juttuna uskoa — minulla ei ole mitään häntä [Mustaine] tai heitä [Megadeth] vastaan. Ei ollenkaan.”