Death metal -pioneeri Morbid Angelin kitaristina tunnettu Richard Brunelle, 55, on kuollut

Richard Brunelle kuvassa toinen oikealta.
Twitter/Morbid Angel

Amerikkalaisessa death metal -yhtye Morbid Angelissa kitaraa vuosina 1985—1992 soittanut Richard Brunelle on kuollut. Hänen perheensä vahvistaa suru-uutisen. 55-vuotias Brunelle menehtyi 23. päivä syyskuuta.

”Tämä on Richien käly”, Megan Box-Brunnele tiedottaa Facebookissa. ”Kirjoitan tämän järkyttävän päivityksen mieheni ja hänen äitinsä pyynnöstä. Surun murtamina joudumme kertomaan Richien ystäville ja faneille, että hän on menehtynyt. Voitte halutessanne vierailla tässä osoitteessa jakamassa muistoja ja surunvalitteluja. Lepää rauhassa, Richie. Olit rakastettu ja sinua tullaan kaipaamaan ikuisesti.”

Myös Morbid Angelin entinen rumpali Pete Sandoval suri entistä yhtyetoveriaan sosiaalisessa mediassa. ”Tämä on todella surullista!” Sandoval kirjoittaa. ”Jaoimme yhdessä niin monia mahtavia muistoja, enkä unohda niitä koskaan. Toivon että olet paremmassa paikassa. Surunvalitteluni hänen perheelleen.”

Brunelle soitti Morbid Angelin kahdella ensimmäisellä albumilla, Altars of Madnessilla ja Blessed Are The Sickillä. Erottuaan yhtyeestä hän palasi sen riveihin kahteenkin eri otteeseen 90-luvulla, mutta ei ollut enää mukana bändin äänitteillä.

Vuonna 1999 Brunelle perusti yhdessä Randy ButmaninJay Fossenin ja Erin ”Goat” Fullerin kanssa Paths of Possession -nimisen yhtyeen. Viime vuodet Brunelle vietti musiikillista hiljaiseloa, kamppaillen huumeriippuvuuden kanssa.

https://www.instagram.com/p/B27WfOOp78n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix