Dee Snider sanoo, ettei tarvitse teleprompteria keikoillaan – ”En tappanut aivosolujani viinalla ja huumeilla”

11.7.2022 20:07

Viime viikolla kohistiin Mötley Crüe -laulaja Vince Neilin teleprompterista, jota mies on käyttänyt laulamisen tukena orkesterin paluukiertueella. Mielipiteet aparaatin käytöstä ovat jakautuneet kahtia – joidenkin mielestä näin ei tulisi missään tapauksessa toimia, toisia asia ei taas häiritse lainkaan. Useat keikkailevat muusikot ovat myös rientäneet puolustamaan Neiliä.

Twisted Sisterin keulilta tunnettu Dee Snider on nyt heittänyt oman lusikkansa soppaan. Miekkosen näkemys nousi esiin, kun entinen Headbanger’s Ball -juontaja Riki Rachtman puolusti Neiliä Twitterissä.

”Mötley Crüe käytti teleprompteria. Ketä vittu kiinnostaa. Oliko teillä hauskaa keikalla? Vain sillä on merkitystä”, Rachtman kirjoittaa. ”Monet bändit ovat käyttäneet telepromptereita. Älkää hakemalla hakeko syitä kritisoida. Nauhoitetut laulut [Rachtman tarkoittanee puhtaasti nauhalta tulevia lauluraitoja joiden päälle laulaja huulisynkkaa] ja välinpitämätön artisti ovat huono juttu. Teleprompterit? Mitä väliä.”

Snider yhtyi Rachtmanin kommenttiin.

”Totta joka sana! Useimmat bändeistä käyttävät telepromptereita. En minä, mutta en tappanutkaan isoa osaa aivosoluistani viinalla ja huumeilla (ei kritiikkiä ketään kohtaan, enemmänkin selitys)”, Snider toteaa. ”Älkää olko niin pirun kriittisiä ja nauttikaa nähdessänne rakastamianne ihmisiä lavalla. Huulisynkkaus on sitten kokonaan toinen juttu!”

Lisää luettavaa