Deep Purple kiinnitti tuuraajakitaristinsa yhtyeen pysyväksi jäseneksi

17.9.2022 11:49

Kitaristi Steve Morse ilmoitti heinäkuussa jättäytyvänsä pysyvästi sivuun Deep Purplen kokoonpanosta. Nyt yhtye tiedottaa nimenneensä Morsen tuurajan Simon McBriden pysyväksi jäsenekseen.

”Olemme innoissamme Simonin päätettyä liittyä [yhtyeen vakikokoonpanoon]”, Deep Purplen sosiaalisen median kanavilla kirjoitetaan. ”Simonin soitto ei häpeä suuruuksien rinnalla. Steveä ei tietenkään voi kukaan korvata, kuten ei Ritchietäkään [Blackmore], ja lisäksi Stevellä on pitkä perintö Deep Purplessa.”

”Simonissa emme löytäneet vain korvaajaa vaan äärimmäisen lahjakkaan ja innostavan kitaristin itsessään. Kesän aikana yleisön puolelta tullut vastaanotto on ollut mahtavaa ja odotamme innolla tulevia Ison-Britannian ja Euroopan keikkoja. On myös selvää, että Simon arvostaa suuresti edeltäjiään. Olemme kaikki innoissame siitä, mitä tulevat vuodet pitävät sisällään.”

”Olen todella onnellinen että minua pyydettiin liittymään bändiin”, McBride kommentoi. ”Jos joku olisi sanonut minulle pandemian alussa, että minusta tulisi Deep Purplen uusi kitaristi, olisin nauranut makeasti. Mutta tässä sitä nyt ollaan. Deep Purplella on pitkä historia suurten kitaristien kanssa, joten olen erittäin otettu päässessäni osaksi sitä. He ovat kaikki hämmästyttäviä muusikoita ja ennen kaikkea meistä on tullut erittäin hyviä ystäviä jätkien kanssa, joten en malta odottaa, että pääsemme jatkamaan rundaamista ja ehkäpä jopa säveltämään ja äänittämään.”

Lisää luettavaa