Deicide-pomon mielestä nykyhevareilta on tyyli hukassa: ”Ei lavalle mennä missään vitun ruutupaidassa ja valkoisissa tennareissa”

30.4.2024 20:37

Yhdysvaltalaisen metallijyrä Deiciden keulakuva Glen Benton ei ole tyytyväinen heavy metalin nykymenoon.

Miehen mielestä on hajanaistunut liikaa eri genreihin ja alagenreihin, eikä esiintyjilläkään ole tyyli oikein hallussa. Benton kertoo KNAC.com haastattelussa, josta uutisoi Blabbermouth.

Basisti-laulaja kertoo itse varttuneensa Black Sabbath ja Judas Priestin parissa.

”Muistan olleeni aamiaspöydän ääressä kello 7.30 ja tuutanneeni mankasta Paranoidia äitini suuntaan”, Benton sanoo.

Sittemmin moni asia on hänen mielestään muuttunut.

”Metalli oli silloin metallia”, Benton toteaa. ”Metalli nykyään — nykyisin on niin monta eri alakategoriaa, että homma on mennyt ihan naurettavaksi. Ymmärrän individualismin ja sellaisen, ja kyllähän sellaisille keulakuville kuin Ozzy [Osbourne], Ronnie [James Dio] ja Lemmy olisi paljon kysyntää. Ei sellaisia enää oikein ole.”

”Nykyään ei ole muuta kuin Weezeriin halajavien näköisiä jätkiä, jotka yrittävät veivata metallia”, Benton lataa. ”Kaikilla on mustasankaiset silmälasit ja rekkamiesten lätsät. Kukaan ei välitä enää kuvastosta, siltä että näyttäisi olevansa osa metalliskeneä tai vastaavaa. Minä näytän tältä 24 tuntia vuorokaudessa. Ei ole vaihtoehtoja. En aio koskaan luovuttaa. Olen aina ajatellut näin lavalle nousevista jätkistä. Ei sinne mennä missään vitun ruutupaidassa ja valkoisissa tennareissa. Ei tasan natsaa.”

Deicide julkaisi tuoreimman albuminsa Banished by Sinin 26. huhtikuuta.

Lisää luettavaa