Disturbed-nokkamies: ”Ihmisistä on tullut genre-snobeja”

Tiukoilla mielipiteillään usein otsikoihin päätynyt David Draiman osaa pitää mielensä avoimena.

Maaliskuussa saimme oppia, että Disturbed-yhtyeen keulamies David Draiman (kuvassa toinen oikealta) ei pidä puhelimen näpräämisestä keikoillaan.

Nyt Draimanilta on kysytty new yorkilaisen Q103-radiokanavan haastattelussa, miltä orkesterin uran ensimmäinen top 40 -radiohitti maistuu. David totesi seuraavaa:

– Se tuntuu hienolta. Kaikki ovat tervetulleita kyytiin, onhan musiikin tarkoituskin rikkoa rajoja. Minusta ihmiset ovat liian… No, heistä on tullut genre-snobeja. Monilla on valikoiva maku. Toiset taas pitävät monenlaisesta musiikista. Kuten minä itse: kuuntelen monentyylistä musiikkia päivän, viikon, kuukauden ja vuoden aikana. – – Mieliala määrää sen, millaista musiikkia päätyy kuuntelemaan.

Disturbedin listabiisinähän oli tietystikin meikäläisilläkin leveysasteilla ihastusta, eripuraa ja kummeksuntaa herätellyt versio Simon & Garfunkelin The Sound Of Silence -klassikosta (1964).

Olemme mahtavassa seurassa. Mukana on uskomattomia lahjakkuuksia. Olen erittäin ylpeä tästä, Draiman ynnäsi.

David Draimanin haastattelun voit katsastaa videomuodossa alta.

Disturbedin viimeisimmältä Immortalized-pitkäsoitoltakin (2015) löytyvän The Sound Of Silencen musiikkivideo puolestaan näytti tältä:

Huom: myöskään Slipknotin Corey Taylor ei perusta puhelimista tai tarkemmin selfietikuista keikoillaan.