Disturbed-nokkamies haluaa laulaa kansallislaulun Super Bowlissa, saa tukea kollegoiltaan – ”On jo korkea aika saada rock ja metalli edustetuksi”

David Draiman

David Draiman sanoo unelmoineensa asiasta lapsesta saakka.

Super Bowl eli amerikkalaisen jalkapallon Yhdysvaltojen ammattilaisliigan loppuottelu on yksi maan suurimmista urheilutapahtumista. Niinpä on suuri kunnia saada avata ottelu laulamalla Amerikan kansallislaulu ennen aloituspotkua. Billboard-lehdessä onkin käynnissä äänestys, jossa spekuloidaan ja toivotaan, kuka saa kunnian laulaa kansallishymnin seuraavassa Super Bowlissa helmikuussa 2020.

Yllättäen heviyhtye Disturbed on aloittanut kampanjoinnin, jossa pyydetään äänestämään bändin nokkamies David Draiman kyselyn kärkeen. Draiman kertoo Loudwire-lehdelle olevansa myös ihan tosissaan ajatuksen suhteen ja haaveilleensa kansallislaulun laulamisesta Super Bowlin kaltaisessa tapahtumassa jo pitkään.

”Olen treenannut sitä pienestä pojasta saakka. Rakastan maatani ja olisi sanoinkuvaamattoman suuri kunnia saada tällainen mahdollisuus ja inspiroida, voimistaa ja antaa toivoa ihmisille, varsinkin juuri tällaisina aikoina. Ja olisihan se myös hienoa, että kerrankin rockmusiikki olisi edes jollain tasolla esillä Super Bowlissa ja samalla voisin todistaa, että rocklaulajat tekevät hymnille kunniaa siinä missä kuka tahansa popartisti ja kenties nostavat sen jopa vielä korkeammalle tasolle”, Draiman kommentoi.

Eikä Draiman ole ajatustensa kanssa yksin. Twisted Sister -solisti Dee Snider on myös ilmaissut tyytymättömyytensä siitä, miten järjestäjät ylenkatsovat rokkia esimerkiksi väliaikashow’ta suunnitellessaan (Super Bowlissa esiintyvät helmikuussa Jennifer Lopez ja Shakira). Slipknot/Stone Sour -nokkamies Corey Taylor puolestaan kertoo tukevansa Draimania tämän pyrkimyksessä päästä laulamaan kansallislaulua.

”On jo korkea aika saada rock ja metalli edustetuksi Super Bowlissa. Tehdään äänemme kuuluviksi ja tuetaan veljeämme David Draimania. Tehdään NFL:lle selväksi, että haluamme hänet laulamaan hymniä”, Taylor kommentoi Twitterissä.

Let’s stir it up 😉Open link, type in “David Draiman” in the other section, and click VOTE

Julkaissut Disturbed Lauantaina 5. lokakuuta 2019