Disturbed vahvisti tauon, Weiland palaa Velvet Revolveriin?

1.8.2011 17:52

Disturbedin laulaja David Draiman puhui The Pulse Of Radiolle bändin epävarmaksi todetusta tulevaisuudesta.

– Olemme kiertäneet jatkuvasti yli kymmenen vuoden ajan. Nyt on oikea aika vetäytyä pitkälle tauolle ja odottaa energian palaavan tähän bändiin. Jos sitä ei tapahdu niin sitten sitä ei tapahdu. Kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Draiman sanoi.

Laulaja viittasi Disturbedin tauon (tai lopettamisen) liittyvän myös hardrockin ja heavymetalin kuolemaan ("the demise of hard rock and heavy metal right now"), mutta mies ei tarkentanut hieman erikoisia puheitaan. Draiman lisäsi hänen ja kitaristi Dan Doneganin haluavan myös toimia eri yhtyeiden tuottajana.

Toistaiseksi viimeisellä Amerikan-kiertueella oleva Disturbed on viime aikoina työskennellyt b-puolikokoelman ja livejulkaisun kimpussa.

Velvet Revolverista vähintään ovet paukkuen kolmisen vuotta sitten lähtenyt solisti Scott Weiland on puolestaan vihjaillut, että hän saattaa palata yhtyeen riveihin. Velvet Revolverhan on testannut uusia laulajia, ja tehnyt nauhoituksia muun muassa Corey Taylorin kanssa, mutta uutta keulakuvaa ei ole silti löytynyt.

– Näen Velvetin kavereita silloin tällöin. Kukapa tietää; ehkä esiinnyn tulevaisuudessa heidän kanssaan, Weiland sanoi Classic Rockille.

Lisää luettavaa