Downtown Calling kajahtaa heinäkuussa Helsingissä – mukana Ismo Alanko, Maustetytöt, Asa, Litku Klemetti…

24.2.2023 11:51

Ensi kesän tapahtumakenttä kaunistuu jälleen yhdellä nimellä. Downtown Calling järjestetään 14.–15. Helsingin Vanhakaupungissa, ja nyt festivaali kertoo, mitä artisteja ja yhtyeitä tapahtuman esiintymislavalle nousee. Monenlaista menijää on mukana koto-Suomen kamaralta.

Festivaalin tähtiä ovat näin ensi alkuun Ismo Alanko, Emilia Sisco, Maustetytöt, Laineen Kasperi, Asa, Litku Klemetti, Malla, Gasellit, Babel, Yeboyah, Joensuu 1685, Suistamon Sähkö, Vikara, Maa Ilmasta, Business City, Windows 95 Man, Huora, Kissa, Pintsandwefall, New Ro, Pietarin Spektaakkeli sekä The Moontwins. Rokkia, räppiä ja poppiakin siis piisaa, mikä on aina iloinen asia. Lisää julkistuksia on vielä tulossa.

Downtown Calling juhlitaan tarkalleen ottaen Tekniikan Museon ympärillä Kuninkaankartanonsaaressa. Järjestäjät varoittavat, että festivaalialue on kapasiteetiltaan rajoitettu, joten viime tinkaan ei lippujen hommaamista kannata jättää. Festivaali järjestetään yhteistyössä HSL:n kanssa, ja festivaalilipun hintaan sisältyy AB-vyöhykkeen matkalippu. Tapahtuman muu taiteellinen sisältö käsittää niin runonlausuntaa kuin kuvataidettakin. Rajallinen määrä early bird -lippuja tulee myyntiin 1. maaliskuuta Ticketmasterissa ja Tiketissä, kahden päivän liput maksavat 99 euroa. Myöhemmin hinta nousee 111 euroon.

Lisää luettavaa