Ed Sheeranin ja Ellinooran yhteissingle julki, kuuntele tästä – ”Lapsuuden musaura-haaveiluista on aika pitkä matka samalle trackille oman idolin kanssa”

Kyseessä on 2Step-kappaleen Suomen markkinoille lokalisoitu versio.
4.5.2022 07:47

Ed Sheeranin ja Ellinooran yhteinen 2Step-single on nähnyt tänään päivänvalon. Kyseessä on Ed Sheeranin vanhan kappaleen lokalisoitu versio, jolla Ellinoora laulaa yhden itse kirjoittamansa säkeistön suomeksi sekä myös kertosäkeen englanninkieliset stemmat. Kuuntele kappale tuosta alta.

”Iso juttu mulle. Oulusta ja lapsuuden musaura-haaveiluista on aika pitkä matka samalle trackille oman idolin kanssa. Palailen välillä myös siihen hetkeen, kun kirjoitin omaa säkeistöäni joulukuussa ja mietiskelin et onkohan tää jotain erikoisunta. Mut totta se oli”, Ellinoora kommentoi yhteistyötä.

Ed Sheeran soittaa elokuussa kaksi konserttia Helsingin olympiastadionilla. Konsertti 20.8. on jo loppuunmyyty, mutta 21.8. keikalle on vielä tätä kirjoittaessa lippuja saatavilla. Lienee melko todennäköistä, että myös Ellinoora nähdään tuolloin lavalla vierailemassa.

Lisää luettavaa