Ellinoora teki yhteisbiisin Ed Sheeranin kanssa

Ed Sheeranin ja Ellinooran yhteissinglellä lauletaan suomea.
28.4.2022 19:29

Ensi viikolla saadaan todistaa poikkeuksellista yhteistyötä kun Ed Sheeran julkaisee singlen, jolla fiittaa Ellinoora. Jep, luitte oikein. Maailman suurimpiin lukeutuvan popstaran kappaleella Ellinoora laulaa sekä englanniksi että suomeksi. Ellinoora kertoi uutisen sosiaalisessa mediassa.

Täysin uudesta kappaleesta ei kuitenkaan ole kyse, vaan ensi viikon keskiviikkona 4.5. ilmestyy Sheeranin viime vuotiselta =-albumilta alun perin löytyvän 2Step-kappaleen Suomen markkinoille lokalisoitu versio. Ellinoora laulaa tai oikeastaan räppää kappaleessa yhden itse kirjoittamansa säkeistön suomeksi sekä laulaa myös kertosäkeen englanninkieliset stemmat. Artistit tapasivat ensimmäisen kerran Ed Sheeranin jättikonsertissa Malmin lentokentällä 2019.

– Paljon ihmeellisiä asioita on mun matkani varrella ehtinyt tapahtua, mut tää on ihan poikkeuksellisen hieno juttu. Ed Sheeran on yksi maailman parhaista biisinkirjoittajista ja suuri tähti, mutta myös kohdatessamme humaani ja mukava ihminen, Ellinoora kertoo.

– On iso kunnia olla mukana tällaisessa kollaboraatiossa. Brittimusa on mulle hyvin rakasta ja laulan trackilla myös englanniksi, joten jonkinlainen ympyrä sulkeutuu. Kirjoitin oman suomenkielisen säkeistöni joulukuussa omassa studiossani, jonka jälkeen biisiä valmisteltiin Suomen ja Brittien välillä. Oli uskomatonta saada lopullinen masteri kuultavaksi. Tämä prosessi on todiste siitä, että kaikki on todella mahdollista. Odotan niin et ihmiset kuulevat tän!

2Step-kappaleesta on julkaistu aiemmin versio Lil Babyn kanssa, ja luvassa on Suomen lisäksi ainakin pari muuta lokalisoitua versiota. Kuuntele se alapuolelta ja visioi, kuinka Ellinooran osuudet tulevat siihen istumaan. Pianhan se kuullaan. Ja lienee aika todennäköistä, että duetto kuullaan myös Ed Sheeranin elokuisilla Olympiastadionin-keikoilla.

Lisää luettavaa