Egotrippi jo loppusuoralla uuden levyn kanssa

27.5.2008 15:18

Helsinkiläinen Egotrippi on viihtynyt viime aikoina studiossa ja tuloksiakin on syntynyt. Odotettu uusi studioalbumi on kitaristi Skelen mukaan jo pitkälti valmiina.

– Kyllä, suurin osa biiseistä on äänitetty ja miksattu. Nyt toukokuun lopussa vielä nauhoitetaan ja kyseessä taitaa olla neljäs ja todennäköisesti myös viimeinen viiden päivän mittainen sessio Hollolan Petrax-studiolla. Äänityksiä on tehty myös parissa eri paikassa Helsingissä. Kesän sekä syksyn aikana ryhdytään homman viimeistelyyn ja albumin on tarkoitus ilmestyä syksyllä. Tulevana kesänä heitetään kymmenkunta konserttia ja varsinaisia klubikeikkoja on luvassa sitten syksyllä.

Kuten usein aikaisemminkin, Egotrippi sai nytkin työrytmistä enemmän ja enemmän otetta ajan kanssa.

– Tehtiin aika paljon keikkaa vuonna 2006 silloisen levyn julkaisun tiimoilta, jonka jälkeen sitten vedettiin henkeä suhteellisen hyvän aikaa. Jos muistan oikein niin uusien biisien hahmotteleminen starttasi joskus keväällä 2007. Kappaleiden varsinainen työstäminen alkoi kuitenkin vasta loppukesällä.

– Sessiot ovat tälläkin kerralla edenneet niin, että me on menty studioon parin kolmen uuden biisin kanssa ja nauhoitettu ne alta pois. Sitten on taas pidetty pari kuukautta taukoa ja duunattu uusia kappaleita. Tällainen tapa on osoittautunut hyvin hedelmälliseksi, ainakin meidän tapauksessa. Uusista jutuista voi mainita ainakin biisit Hyvästi naiset (jonka soitimme myös kevään ainoalla keikallamme) ja Kaikenlaista harmia. Tai ainakin näillä nimillä ne ovat toistaiseksi kulkeneet. Levyllä ei itse asiassa ole ollut varsinaista työnimeä. Meillä on kyllä tulevasta oikeasta nimestä jo visio, mutta joudun nyt olemaan sen verran v-mäinen, etten vielä paljasta sitä!

www.egotrippi.com

Lisää luettavaa