”Ei mitään hajua, miten täältä pääsee pois” – Pelle Miljoona jäi epidemian vuoksi jumiin Goalle

Pelle Miljoona.

Pelle Miljoona yrittää selvitä jollain konstlla Intian Goalta koto-Suomeen. Laulaja julkaisi Facebookissa tilannepäivityksen, jonka perusteella Pelle-parka on jäänyt häijysti jumiin, kun paikallinen lentokenttä suljettiin ja viranomaiset määräsivät ulkonaliikkumiskiellon. Samalla kerrotaan tulevan levyn julkaisupäivän siirtymisestö.

”Ekaksi pykähti Finnair. Sit jo toivorikkaana matkalla lentokentälle, kun sain tietää, että buukkaamani Air Indian lento on peruttu. Kolmas yritys: 23.3. 03.40 AM Qatar Airways Dohan kautta Stadiin. Dapolimin lentokenttä suljettiin viikoksi 22.3.”, Pelle kertaa.

”Nyt täällä on neljän päivän ulkonaliikkumiskielto, kaikki posessa. Jos kytät näkee sut steppailemassa huudeilla, niin penaltya tulee. Tää tieto tuli niin puun takaa, etten ehtiny hamstrata mitään kämpille. Onneks isäntäväki, nuo ihanat ihmiset, lupas ruokkia mut.”

”Ei mitään hajua, millon täältä pääsee veks, luultavasti sitten kun rajat aukeaa.”

Pelle lisää, ettei Goalla ole onneksi vielä yhtään diagnosoitua tartuntaa, joten terveyden puolesta ei ainakaan juuri nyt tarvitse huolehtia. ”Muutos tapahtuu vääjäämättä täälläkin”, hän kuitenkin lisää.

Pelle Miljoona & Rockersin oli määrä julkaista Tanssiva tuli -albumi 24. huhtikuuta, mutta levyn julkaisu on nyt siirretty ”todennäköisesti syksyyn”. Keikoista ei tietenkään tarvitse tällä hetkellä edes puhua.

”Rankat ajat. Pitäkää itsenne terveinä ja huolta toisistanne”, Pelle kirjoittaa. Samaa toivotamme sinne Goalle. Lue Pellen viesti alapuolelta: