ELMU saa uuden luotsin

11.11.2014 20:07
Vuonna 1978 helsinkiläisen musiikkielämän pelastamiseksi perustetun Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n uudeksi ohjelmapäällikösi on nimitetty Mika Nikula. Noin sadan hakijan joukosta pestiin valittu Nikula siirtyy tehtävään Teostosta.

Eeka Mäkystä tehtävässä seuraava Nikula oli lokakuussa Tampereella järjestetyssä Industry Awards –gaalassa ehdolla vuoden järjestövaikuttajaksi. Aiemmin Nikula on toiminut muun muassa Pop Median julkaisujohtajana.

− ELMU ja koko livekenttä on tällä hetkellä varsin haastavassa tilanteessa. Toivon omalta osaltani voivani tuoda lisää keinoja ja monipuolisuutta Nosturin ohjelmistoon. Haluan myös vahvistaa entisestään alan sisäistä vuoropuhelua ja yhteistoimintaa alan toimintaedellytysten parantamiseksi. Vanhana moukarinheittäjänä haluan pitää kiinni Nosturin sen kuuluisasta moukarihäkin menosta, Nikula toteaa tiedotteessa.

− ELMU tarjoaa tällä hetkellä mielenkiintoisen työpaikan ja antaa mahdollisuuden olla rakentamassa Helsinkiin pitkään kaivattua 3 000 hengen klubia. Näen Konepajahallin hienona haasteena ja isona mahdollisuutena koko livekentän toimintaedellytysten parantamiselle. Uskonkin, että hyvällä vuoropuhelulle Helsingin kaupungin ja eri toimijoiden kanssa se saadaan toteutumaan.

Nikula aloittaa työssään 8. joulukuuta. ELMU pyörittää Helsingissä muun muassa treenitiloja bändeille tarjoavan ja keikkapaikkana toimivan Nosturin toimintaa.

Lisää luettavaa