”En halua kuulostaa ylimieliseltä, mutta olin varma, että tulen parantumaan” – Megadethin Dave Mustaine puhuu syöpähoidostaan

Sami Lommi

"Sain runsaasti tukea ja rukouksia perheeltä ja ystäviltäni", Mustaine toteaa.

Megadeth-kippari Dave Mustainella diagnosoitiin viime vuonna syöpä, josta tämä sai lääkäreiltään puhtaat paperit viime helmikuussa. Mustaine kertoo tuoreessa Metal Hammer -lehdessä hoidostaan ja paranemisestaan ja sanoo olleensa alusta saakka varma siitä, että tulee selättämään pelottavan vastustajan.

”Syöpään iskettiin todella lujaa – yhdeksän annosta kemoa ja 51 säteilyhoitokertaa – mikä tekee olon todella kurjaksi. Suuni on edelleen hieman sekaisin, mutta yleisesti ottaen voin aika hyvin”, Mustaine kertoi haastatteluhetkellä.

”Kuulostaa ehkä oudolta, mutta tavallaan tiesin [että tulen parantumaan]. Pidin itsestäni hyvää huolta ja toimin täysin lääkärien ohjeiden mukaan. Sain runsaasti tukea ja rukouksia perheeltä ja ystäviltäni. En halua kuulostaa ylimieliseltä, mutta olin varma, että tulen parantumaan. Minulla oli siihen vahva usko.”

Dave Mustaine lähetti hiljattain myös videoterveisiä faneilleen Megadethin some-kanavien välityksellä ja kertoi käyttävänsä aikaa karanteenissa ollessaan uuden kirjan sekä yhtyeen seuraavan albumin hiomiseen. Voit katsoa Mustainen videotervehdyksen alta.