Ennakkoherkkua! Ota varaslähtö uuteen Modernistit-albumiin

Kuva: Piritta Houni

2000-luvun suomirockia omalta osaltaan piristänyt Modernistit julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa 16.10. Mutta koska tiedämme, että te olette malttamattomia pikku pirulaisia, laitamme tämän mainion Et nuorene enää -pitkäsoiton soimaan tuohon alle jo nyt. Ei kestä kiittää!

Omien sanojensa mukaan Modernistit on ”Neljän jäsenensä tutkimusmatka musiikin maailmassa. Emme halua olla minkään tyylisuunnan äänenkannattaja, vaan pitää itsemme liikkeellä.”

Lupauksensa mukaisesti Modernistit levittäytyy kolmoslevyllään suuntaan jos toiseen. Olisit niin kiltti -biisillä soiva erittäin tuttu, mutta viime aikoina aivan liian vähän kuultu ääni kuuluu tietenkin PMMP:n Mira Luodille.

Olisit niin kiltti -biisin teksti on kirjoitettu kuvittelemalla Mira laulamassa sitä, kertoo Modernistien nokkamies Chris Karvinen. – Lopulta se toteutui ja vaikkei biisi ehkä Modernistien tutuinta stailia ole, tuli siitä oma suosikkini.

– Albumin teksteissä olen välttänyt kirjoittamasta liian pureskeltuja tarinoita. Sieltä löytyy kyllä hahmoja, hetkiä sekä tunnetiloja, mutta myös paljon kysymysmerkkejä, joita toivon että kuuntelija voisi täyttää.

Keikkalavoille Modernistit lähtee lokakuussa ja luvassa on yhteisiä iltoja muun muassa Egotripin kanssa.

www.facebook.com/Modernistit