Ensi viikko saattaa olla käänteentekevä koko Ozzy Osbournen loppuelämän kannalta, sanoo Sharon Osbourne

10.6.2022 14:18

Ozzy Osbourne on kärvistellyt viime vuodet todella pahojen terveysongelmien kanssa. Muutama vuosi sitten laulaja kertoi Parkinsonin taudistaan, ja se on vain jäävuoren huippu: Ozzy on kärsinyt niin keuhkokuumeesta kuin stafylokokki-infektiosta, ja lisäksi seitsenkymppinen artisti sai pahoja vammoja kaaduttuaan kotonaan Los Angelesissa.

Nyt Sharon Osbourne kertoi Brittien The Talk -keskusteluohjelmassa, että Ozzy joutuu ensi viikolla leikkaukseen, joka saattaa osoittautua varsin merkittäväksi. Itse asiassa Sharon kertoo, että leikkaus saattaa määritellä koko Ozzyn loppuelämän suunnan ja laadun. Aiheesta kertoo myös Metal Hammer.

Leikkaus suoritetaan maanantaina 13. kesäkuuta, ja Sharon aikoo lentää miehensä rinnalle toimenpiteen ajaksi. Tilannetta kuvaa sekin, ettei Sharon osannut sanoa, juhlistaako pariskunta 40-vuotista liittoaan jotenkin 1. heinäkuuta. ”En tiedä vielä. Kaikki riippuu niin paljon Ozzyn tilanteesta”, Sharon Osbourne kertoo.

Ozzyn suunniteltu maailmankiertue on siirtynyt hamaan tulevaisuuteen yhä uudelleen ja uudelleen, mutta tämänhetkisten tietojen mukaan Osbournen on määrä palata esiintymislavoille Helsingissä 3.5.2023. Saapa nähdä, miten käy tämän suunnitelman kanssa.

Lisää luettavaa