Ensimmäinen näyte Kiss-kipparin soul-sivuprojektin debyytiltä kuunneltavissa – Käsittelyssä ikivihreä klassikko vuodelta 1970

Paul Stanley's Soul Stationin esikoispitkäsoitto ilmestyy maaliskuussa.
20.1.2021 10:46

Kiss-yhtyeen laulaja-kitaristi Paul Stanleyn (jolla muuten tulee tänään mittariin kunnioitettavat 69 vuotta) yksi pitkäaikainen haave on vihdoin toteutumassa, kun miekkosen Soul Station -sivuprojekti julkaisee esikoispitkäsoittonsa 5. maaliskuuta. Ensimmäisenä näytteenä tältä soul- ja r&b-musiikkia soittavan orkesterin Now And Then -debyytiltä on julkaistu cover Five Stairstepin vuonna 1970 ilmestyneestä O-o-h Child -ikivihreästä.

”Kauan ennen kuin kuulin mahtavia brittibändejä, kasvoin Philly Soulin, Motownin ja muiden parissa. Olin onnekas, että pääsin todistamaan livenä muun muassa Otis Reddingin ja Solomon Burken. Se musiikki ja sen tarinankerronta antoi minulle voimaa ja toivoa vaikeinakin päivinä. Sen ajan klassikot ovat maagista lääkettä monille ja tunsin vetoa sen ajan taikuuteen, jota mielestäni me kaikki nyt tarvitsemme”, Stanley kommentoi.

Voit kuunnella Paul Stanley’s Soul Stationin tulkinnan alta. Sen alapuolelta löydät myös lyhyen making of -dokumenttipätkän.

Lisää luettavaa