Ensimmäiset Emma-palkitut on julkistettu – Vicky Rosti ja Tapio Korjus palkitaan merkittävästä urasta ja elämäntyöstä

20.1.2023 11:00

Emma-gaalaa vietetään jälleen 3. helmikuuta, ja tämä onkin samalla gaalan 40-vuotisjuhla. Helsingin Jäähallissa palkitaan tuolloin kaikenmoisia musiikkialalla ansioituneita artisteja ja muita ammattilaisia, ja palkitsemiset aloitetaan näin hyvissä ajoin Erikois- ja Kultainen Emma -kategorioissa.

Nämä ennakkoon myönnettävät palkinnot annetaan tällä kertaa Tapio Korjukselle ja Virve ”Vicky” Rostille. Korjus nappaa Kultaisen Emman elämäntyöstään ja pitkästä, menestyksekkäästä toiminnasta suomalaisen äänitealan hyväksi, ja Rosti saa Erikois-Emman merkittävästä urasta äänitemusiikin saralla. Onneksi olkoon molemmille!

”Kultainen Emma saa nöyräksi tällaisen valtavirtojen ulkopuolisen pienen toimijan, kun ajattelee niitä aikaisemmin palkittuja alan suuria persoonia ja todellisia legendoja, jotka ovat opettaneet myös minua urallani”, Tapio Korjus sanoo tiedotteessa.

”Olen tietysti äärettömän iloinen kunnianosoituksesta, joka annetaan äänitemusiikin vaikuttajalle. Olen toki levyttänyt viidellä vuosikymmenellä, mutta pääosan urastani olen tehnyt keikkatyönä. Tämä on minun ensimmäinen Emmani”, Virve Rosti jatkaa.

Kaikkiaan Emmoja jaetaan Jäähallissa 24 kategoriassa. Palataan näihin muihin sankareihin sitten myöhemmin!

Lisää luettavaa