Ensinäyttö: Guitar Slingers taltioi kymmenennen Tavastian-keikkansa tunnelmia Freedom Day -videolle

26.10.2022 09:00

Pitkästä aikaa taas aktivoitunut ja keikkalavoille palannut, Jore Marjarannan ja Ben Granfeltin luotsaama Guitar Slingers konsertoi 12. lokakuuta Helsingin Tavastia-klubilla. Yhtye kuvasi illan tunnelmia talteen ja kuvamateriaalista koostettiin nyt Soundissa ensiesityksensä saava video bändin lokakuun alussa julkaistulle Freedom Day -singlelle.

”Tavastia-klubi oli ainut ja oikea paikka videomme tallentamiseen. Olen esiintynyt siellä jo viidellä eri vuosikymmenellä. Takahuone, lava ja kaikki nuo meille tutut paikat esitellään tässä videossa niille, jotka vielä odottavat omaa keikkaansa siellä. Tavastialla esiintyminen on aina Freedom Day”, toteaa Marjaranta.

”90-luvusta jäi mieleen muun muassa monta hienoa Guitar Slingers -keikkaa Tavastialla. On tosi nastaa, että tämä kymmenes keikka siellä dokumentoitiin tällä tavalla”, komppaa Granfelt.

Guitar Slingers työstää parhaillaan lisää uutta materiaalia tavoitteenaan julkaista uusi studioalbumi ensi vuonna. Keikalla yhtyeen voi puolestaan nähdä loppuvuodesta vielä Tampereen YO-talolla 1. joulukuuta sekä Kajaanin Legends of Rockissa 2. joulukuuta.

Lisää luettavaa