Ensinäyttö! Katso erikoisissa olosuhteissa kuvattu V For Violencen uutuusmusavideo

Kuvausolosuhteet toivat V For Violence -yhtyeen perjantaina julkaistun The Hated Saint -singlen musiikkivideoon yllättäviä mausteita. Bändi pääsi kuvauksissa niin sanotusti lotraamaan kunnolla verellä The Book Of V -albumin visuaalisen ilmeen hengessä.

The Hated Saint -musavideo saa nyt ensinäyttönsä Soundin netissä.

– Video kuvattiin syksyisen sateisissa tunnelmissa Kotkassa vanhassa hylätyssä tehtaassa, jonka spottasi videon ohjannut hyvä ystävämme Lauri Hämäläinen. Aloitimme tehokkaasti maskeerauksilla ja kuvausvehkeiden järjestelyllä, mutta ilman sähköä nopeasti pimenevä sateinen ilta muuttui melkoiseksi veren kanssa sekoiluksi sokkeloissa hortoillen, mikä selkeästi näkyy videoltakin, hah! Kaikkea videolla nähtyä ei oltu etukäteen käsikirjoitettu, muistelee V For Violencen vokalisti Jarkko Lähderanta hymyillen.

Kuuden vuoden albumijulkaisutaukonsa 28. elokuuta päättävä V For Violence palaa uudistuneen line-upin kanssa. Tulevalla albumilla on mukana myös jo vuonna 2010 sävellettyjä biisejä.

Kakkosalbumin valmistelu otti oman aikansa.

– Yksi varsin oleellinen ja aikaavievä seikka oli huolellinen valmistelu musiikkivideoista formaattivalintoihin, kansikuvitukseen, kaikkiin oheistuotteisiin ja -toimintaan sekä tietenkin näiden rahoitukseen. On tullut nähtyä, miten liian moni hyvä bändi julkaisee mainioita levyjä, joista lähipiirin ulkopuoliset eivät koskaan tiedä mitään. Siksi teimme asiat ennalta niin hyvin kuin pystyimme. Ei silti toki virheettömästi, hah, Lähderanta jatkaa.

Katso uunituore The Hated Saint -musiikkivideo alla.