Ensinäyttö: Onko Kalifornia uhka vai mahdollisuus? The 69 Eyesin mukaan se on molempia

14.9.2022 09:08

Goottirock-yhtyeenä profiloitunut The 69 Eyes pisti uusimmalla singlellään vaihteeksi glam rock -vaihteen silmään. Californian rento tunnelma tuo mieleen auringonlaskun väreihin verhoutuvan hiekkarannan, ja samoissa ympyröissä edetään myös yhtyeen lyriikkavideolla. Katso Soundissa ensinäyttönsä saava, Vicente Corderon ohjaama video yläpuolelta.

”Noissa Vain elämää -haastisjutuissa luki ’glam-bändi The 69 Eyes’, jonka olinkin sanonut ihan tarkoituksella, ja kyllä sekin näytti hyvältä pitkästä aikaa! Tämä on silkkaa glämiä meidän tapaan. [Sarjamurhaaja] Richard Ramirezkin päätyi biisiin – Kalifornia on uhka ja mahdollisuus, se siinä viehättääkin”, Jyrki 69 kertoo sähköpostitse.

69 Eyes alustaa uudella singlellä alkuvuodesta 2023 julkaistavaa albumia. Yhtye buukattiin marraskuuksi myös Euroopan-kiertueelle Ministryn ja Wednesday 13:n kaveriksi, mutta aivan viime päivinä on sosiaalisessa mediassa kiertänyt huhuja, että Ministry olisi vetäytynyt rundilta, joten tämän kuvion toteutuminen on nyt epävarmaa.

Harmin paikka, jos matkaan on kertynyt mutkia, mutta eipä tämä olisi ainutkertainen tilanne tänä syksynä. Justiinsa pari viikkoa sitten Swallow the Sunin ja Insomniumin kaverit kertoivat, miten monet bändit ovat nyt valtavien käytännön ongelmien edessä rundisuunnitelmiensa kanssa, kun esimerkiksi kiertuebusseja ja kuskeja on vaikea löytää. Suomessa 69 Eyesin voi nähdä seuraavan kerran 4.12. Viking Gracella ja 10.12. Mikkelin Wilhemissä.

Lisää luettavaa