Ensinäyttö: Sam Shingler ja kotiinpaluun ihanuus – entinen The Pansies -muusikko julkaisi kunnon hyvän mielen videon

6.10.2022 10:16

Sam Shingler on ehtinyt olla monessa mukana. Hänet muistetaan muun muassa The Pansiesin ja The Lieblingsin jäsenenä, ja vuonna 2020 Shingler debytoi sooloartistina. Debyyttialbumi Strange Security sai suopean vastaanoton, ja nyt hommaa jatketaan Home-singlellä.

Kappaleeseen tehty musiikkivideo tulee nyt ensi-iltaan Soundin verkkosivuilla, katso pätkä ylempää. Video on Shinglerin itsensä ohjaama. ”Home on varhaisista demoversioistaan asti tuntunut ajelubiisiltä. Halusimme tehdä siihen lyhytelokuvamaisen videon, joka tavoittaisi kappaleen haikeuden, optimismin ja laajakangasmaisen tunnelman”, artisti kertoo.

Homella lauletaan kodista nimenomaan niin, ettei koti ole paikka vaan tunne ja mielentila. Koronavuosien eristäytymisen jälkeen yhdenlainen kotiinpaluu on se, että ihmiset voivat kokoontua yhteen esittämään ja kuuntelemaan musiikkia, singlen tiedotteessa kuvaillaan. Tällaista kotiinpaluuta voi harjoittaa myös Shinglerin keikoilla, joista epäilemättä uutisoidaan miehen Facebook-sivulla, kunhan niiden aika koittaa.

Lisää luettavaa