Ensinäyttö: W. Iivarisen Hyvästi on oodi uudelle alulle

W. Iivarinen.
Markus Laakso

Kappale jatkaa edellisen sinlgejulkaisun tapaan semiakustisella linjalla.

Tytär-yhtyeen laulajana sekä soolouraltaan tunnettu W. Iivarinen jatkaa uudella singlejulkaisullaan semiakustisella linjalla. Hyvästi on artistin mukaan tähän mennessä tehdyistä biiseistään tarttuvin sekä melodioiltaan että sanoituksiltaan ja vaikka se onkin erobiisi, se on myös oodi uudelle alulle.

”Minulle ero tässä laulussa merkitsee nimenomaan erkaantumista myrkyllisistä asioista ja fiiliksistä, jotka vaikuttavat negatiivisesti elämänlaatuun. Kevät on joskus – ainakin meille luovuudella kirotuille ihmisille –  todella hankalaa aikaa. Tämä kappale voikin hyvin toimia lohtulauluna kaikille joille tämä hillitön valon määrä ja kevään tuoma mania tuottaa tuskaa. Ja vaikka kesä onkin jo täällä niin se kevään tuoma viilto kestää aina siihen saakka kunnes järvet ovat jälleen jäässä”, kommentoi artisti itse.

Kappaleen kylkeen tehty sanoitusvideo saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä. Videon pariin pääset tuosta alta.

Hyvästi ja edellinen singlejulkaisu Onnellinen loppu enteilevät Iivarisen, Markus Laakson (Kuolemanlaakso) ja Mikko Kotamäen (Swallow the Sun, Kuolemanlaakso) tulevaa yhteisprojektia. Tästä aiheesta kuulemme lisää tuonnempana.