Ensinäyttö: Waltari päivitti vuoden 1994 biisinsä nykypäivään, Barbe-Q-Barbiesin Niki mukana

1.10.2021 09:39

Wanha kunnon Waltari julkaisee 3rd Decade – The Anniversary Edition -juhla-albuminsa 26. marraskuuta. Levy on yhtyeen 30-vuotisjuhlakokoelma, mutta yhtä lailla se on uusi siivu Waltarin alati yllättävässä diskografiassa. Levyllä nimittäin Waltaria tulkitsevat Waltarin itsensä kanssa muun muassa Marko Hietala, Lordi, Korpiklaanin Jonne Järvelä, Jyrki69 sekä Barbe-Q-Barbiesin Niki. Viimeksi mainitun esittämä Misty Man on valikoitunut myös levyn ensimmäiseksi singleksi. Biisin video tulee nyt ensinäyttöön Soundissa, joten katso yläpuolelta, mitä siellä on tällä kertaa kehitelty!

”Minulle oli suuri kunnia päästä mukaan Waltarin juhlavuoden albumille. Oli myös hauskaa laulaa yhdessä Kärtsyn kanssa Misty Mania omalla tyylilläni”, Niki kommentoi tiedotteessa.

Niki muistaa Waltarin eri medioista jo 1990-luvun alkupuolelta. Myöhemmin Barbe-Q-Barbies ja Waltari harjoittelivat seinänaapureina Helsingin Nosturissa.

“Halusimme saada kappaleen kuulostamaan siltä, miltä sen oli alun perin tarkoitus kuulostaa. Ja kuka olisi voinut olla parempi featuring-valinta kuin vanha kämppänaapurimme Nosturista, tyttö nimeltä Niki”, Kärtsy Hatakka kirjoittaa.

Misty Man julkaistiin alun perin vuonna 1994 So Fine! -albumilla. Tiedotteen mukaan biisi ”kuvastaa romanttisesti rokkaria, jolla on villi ja positiivinen mieli”.

”Täytyy muistaa, että alkuperäisillä rokkareilla oli hyvin myönteinen asenne tulevaisuuteen. Kun ensimmäinen versio tehtiin, olimme niin syvällä elektronisessa maailmassa, että meiltä jäi tavallaan huomaamatta kappaleen alkuperäinen lyyrinen pointti”, Kärtsy muistelee.

3rd Decade – The Anniversary -albumin biisilista näyttää kokonaisuudessaan seuraavalta:
1. Waltari feat. Jürgen Engler: Merry Go Round
2. Waltari feat. Marko Hietala: Below Zero 2021
3. Waltari & Bomfunk MC´s: Skyline (remix)
4. Waltari & Eläkeläiset: Ehtoopuolella
5. Waltari feat. Kevin Ridley & Nuorisokuorot Sykkii ja n.u.k.u: So Fine 2021
6. Waltari & Angelit: Step Outside
7. Waltari feat. Jonne Järvelä & Jyrki 69: In The Cradle 2021
8. Waltari feat. Niki: Misty Man 2021
9. Waltari & Lordi: Lights On 2021
10. Waltari feat. Tampere All Stars: The Stage 2021
11. Waltari feat. April Art: Helsinki 2021

Lisää luettavaa