Artisti: Waltari

Ensinäyttö: Waltari päivitti vuoden 1994 biisinsä nykypäivään, Barbe-Q-Barbiesin Niki mukana

Wanha kunnon Waltari julkaisee 3rd Decade – The Anniversary Edition -juhla-albuminsa 26. marraskuuta. Levy on yhtyeen 30-vuotisjuhlakokoelma, mutta yhtä lailla se on uusi siivu Waltarin alati yllättävässä diskografiassa. Levyllä nimittäin Waltaria tulkitsevat Waltarin itsensä kanssa muun muassa Marko Hietala, Lordi, Korpiklaanin Jonne Järvelä, Jyrki69 sekä Barbe-Q-Barbiesin Niki. Viimeksi mainitun esittämä Misty Man on valikoitunut myös levyn ensimmäiseksi singleksi. Biisin video tulee nyt ensinäyttöön Soundissa, joten katso yläpuolelta, mitä siellä on tällä…

Waltari ottaa kovat otteet käyttöön – tulevalla julkaisulla mukana Lordi, Eläkeläiset, Bomfunk MC’s ja mitä vielä

Waltari ei ole koskaan epäröinyt tempaista levyillään oikein olan takaa, ja yhtyeen tulevasta 30-vuotisjuhlakokoelmasta näyttää kehkeytyvän tätä periaatetta kunnioittava julkaisu. 26. marraskuuta tulee julki 3rd Decade – The Anniversary Edition, jolle Waltari on levyttänyt uusiksi tuttuja kappaleitaan mittavan vierailijakaartin kera.

Kärtsy Hatakka iskee jälleen – levytti uusiksi Stairway to Heavenin ja pari muuta melko tunnettua kappaletta

No nyt on luvassa asiallista tykittelyä. Waltarin värikkäänä keulakuvana kunnostautunut Kärtsy Hatakka aikoo julkaista joulukuussa uuden levyn, jonka konseptissa on helppo nähdä runsaasti mahdollisuuksia. Kärtsy Hatakka Covers Himself and Others -albumi sisältää nimensä mukaisesti sekä uusia versioita Kärtsyn omista biiseistä että covereita muiden bändien tuotannosta. Ja mitä kappaleita onkaan valikoitunut mukaan!