Ensisoitto: Jos haluat kuulla tänään yhden mainion kotimaisen biisin, tarkasta Suadin uusi single

Mukavasti kuhinaa herättänyt laulaja-lauluntekijä Suad valmistautuu julkaisemaan esikoisalbminsa. Waves-niminen levy tulee julki 22. tammikuuta, ja tuotosta alustetaan jo hyvissä ajoin tarkoin valikoiduilla singleillä. Soundissa saa nyt ensisoittonsa kolmas singlebiisi Sleep the Nights, ja varsin asiallinen kappale olisi nyt tarkastettavana. Vieritä siis sivua alemmas ja lyö Youtube-upotus soimaan!

Sleep the Nights kertoo elämäntilanteesta, jossa avautuu uusi perspektiivi ja tarvitaan muutosta. Joskus asiat kasaantuvat, kunnes tulee aika heittää jotain pois”, artisti kuvailee kappaletta sähköpostitse. Kryptistä tekstiä, eli jäänee kuulijan mielikuvituksen varaan hahmottaa, mistä biisissä on oikein kysymys.

Suadin (koko nimi Suad Khalifa) yhtyeessä musisoivat Vilunki 3000, Tuomo Puranen, Tommi Toijonen, Tapio Viitasaari ja Henri Lindström. Artistin Facebook-sivut löytyvät täältä. Artistilla ei ole nyt keikkoja buukattuna, mutta eiköhän niitä levyn julkaisemisen aikaan ilmaannu – kunhan nyt koronakuviot antavat myöten.