Entinen Accept-laulaja kärsii vakavista terveysongelmista – aikoo silti suunnata tien päälle vastoin lääkärien suosituksia

20.1.2019 14:31

Saksan tankkinakin tunnetun Udo Dirkschneiderin raportoidaan kärsivän ”vakavista terveysongelmista”. Miehen jalka nimittäin vihoittelee sen verran pahasti, että solistin liikkuminen lavalla on tällä haavaa luonteeltaan hyvin rajoittunutta. 66-vuotias entinen Accept-nokkamies aikoo kuitenkin vaikeuksistaan huolimatta suunnata pian tien päälle, vaikka lääkärit eivät olekaan suunnitelmasta lainkaan mielissään.

”Rakkaat U.D.O. -fanit, valitettavasti joudumme kertomaan Udon kärsineen vakavista terveyshuolista tammikuun alusta lähtien. Hänellä on kipuja vasemmassa polvessaan, eikä hän kyennyt pitkään aikaan kävelemään lainkaan. Hän on käynyt eri asiantuntijoilla Venäjällä, Ibizalla ja Saksassa ja nyt hän on vihdoin toipumassa. Hän kärsii kuitenkin edelleen vammoistaan, eikä pysty juuri liikkumaan ilman kipuja.”

”Hän on kuitenkin vastoin lääkärien toiveita päättänyt hoitaa tulevan kiertueen, sillä hän vihaa sitä, että joutuisi pettämään faninsa. Se kuitenkin tarkoittaa, että hän ei ole täysissä voimissaan lavalla, eikä pysty juuri liikkumaan. Olemme pahoillamme tilanteesta, mutta uskomme tämän suunnitelman olevan kuitenkin parempi vaihtoehto kuin koko kiertueen siirtäminen.”

Saapa nyt sitten nähdä, kuinka tämä reissu tulee oikein sujumaan. Alla yhtyeen päivitys keulakuvansa tilasta.

Lisää luettavaa