Entinen Aerosmith-kitaristi sairaalassa – löi liukastuttuaan päänsä ”äärimmäisen pahasti” ja kiidätettiin tehohoitoon

Entinen Aerosmith-soolokitaristi Jimmy Crespo joutui muutama päivä sitten sairaalahoitoon loukkattuaan päänsä erittäin vaarallisen oloisesti. Entinen L. A. Guns -solisti Chris Van Dahl kirjoitti Facebookissa päivityksen The Jimmy Crespo Project -yhtyekumppaninsa voinnista.

”Olen juuri lähdössä sairaalasta käytyäni tapaamassa Jimmy ja Cynthia Crespoa. Olen iloinen voidessani ilmoittaa (Jimmyn ja Cynthian luvalla), että Jimmy on päässyt pois teho-osastolta ja voi jo paljon paremmin.”

”Kaikille niille, jotka ovat kyselleet mitä oikein tapahtui: Jimmy liukastui ja löi päänsä äärimmäisen pahasti muutama päivä sitten. Aivan viime aikoihin asti se on vaikuttanut hänen puhekeskukseensa. En voi sanoin kuvata kuinka iloinen olen, että se ei pitänyt paikkaansa enää tänään. Meillä oli hieno keskustelu ja viivyin paikalla pitkään. Haluan kiittää teitä Jimmyn, Cynthian ja itseni puolesta kaikista paranemistoivotuksista, rukouksista ja positiivisista viboista! Jimmy pääsee pian pois sairaalasta ja palaa tekemään sitä, mitä hän osaa parhaiten – soittamaan kitaraa!”

Crespo korvasi Joe Perryn Aerosmithissä vuosina 1979–1984 ja soitti yhtyeen Night In The Ruts ja Rock In A Hard Place -albumeilla.