Entinen manageri väittää, että viime vuonna käväistiin todella, todella lähellä innokkaimpien fanien kovasti kaipaamaa Guns N’ Roses -reunionia

Guns N’ Rosesin entinen manageri Alan Niven vieraili äskettäin Appetite for Distortion -podcastin haastattelussa tekemässä melkoisen paljastuksen meneillään olevaa Not in this lifetime… -paluukiertuetta koskien. Mies nimittäin väitti paluusta tähän saakka täysin ulkopuolelle jättäytyneen kitaristi Izzy Stradlinin käväisseen haistelemassa tunnelmia eräässä orkesterin stadionkeikan soundchekissä viime vuonna.

”Izzy kävi niinkin lähellä, että hän lensi tekemään soundcheckin, mutta lähti sen jälkeen eikä halunnut olla hankkeen kanssa enää sen enempiä tekemisissä”, Niven sanoo. ”Tämä tapahtui viime vuonna, jossakin päin keskilänttä kun he kiersivät stadioneita. Mikäli se olisi mennyt hyvin ja kaikki olisivat olleet tyytyväisiä, ja mikäli jonkinlaista veljeyttä olisi ollut havaittavissa, hän olisi varmasti hypännyt mukaan kelkkaan. Jonkin on täytynyt hermostuttaa hänet, sillä hän lähti heti soundcheckin jälkeen, eikä enää sen jälkeen palannut asiaan. Luulisin hänen olevan tällä hetkellä jokseenkin kiukuissaan.”

Vuonna 2016 Stradlin herätti huomiota sittemmin jo poistallaan twiitillä, jossa mies perusteli puuttumistaan paluukiertueelta muun yhtyeen haluttomuudella ”jakaa saalis tasavertaisesti”. Ennen Nivenin nyt esittämää väitettä, Stradlinin uskottiinkin olleen täysin ulkona orkesterin reunion-kuvioista. Tätä käsitystä on tukenut toki vahvasti myös se seikka, ettei miestä olla missään vaiheessa nähty rumpali Steven Adlerin tavoin edes vierailemassa satunnaisilla Gunnari-keikoilla.

Voit kuunnella Nivenin haastattelun kokonaisuudessaan alta.