Entinen Pantera-solisti Phil Anselmo näytti, kuinka yhtyeen klassikot kajahtavat mieheltä ilmoille tänä päivänä – katso ja kuuntele

14.11.2021 20:07

Entisen Pantera-solisti Phil Anselmon kipparoima Philip H. Anselmo and the Illegals esitti A Vulgar Display Of Pantera -setin esiintyessään perjantaina Vibes Event Centerissä Texasissa.

Ohjelmanumeron aikana Anselmo yhtyeineen soittaa Panteran materiaalia orkesterin klassisilta Cowboys From Hell-, Vulgar Display Of Power-, Far Beyond Driven-, The Great Southern Trendkill– ja Reinventing The Steel -albumeilta.

Hiljattaisessa The News-Heraldin haastattelussa Anselmo sanoi kappaleiden esittämisen olevan kunnianosoitus edesmenneitä kitaristi ”Dimebag” Darrell Abbottia ja rumpali Vinnie Paul Abbottia kohtaan.

”Se on näitä tilanteita, joissa täytyy sanoa että se on vain sellaista”, Anselmo totesi. ”Kaikki tuo on todella surullista. Asiaa on todella hankala ymmärtää vielä edelleenkin Panteraa kuunnellessa. Totuus on, että opin käsittelemään Dimebagin kuolemaa, kun tajusin että voisin ryvetä menneisyydessä, mutta se ei ole terveellistä. Kun soitan näitä kappaleita, se on minulle Dimebagin ja Vincen juhlistamista. Minun täytyy tehdä parhaani kaatuneille veljilleni ja kaikille faneillemme. Minun täytyy tehdä parhaani ja katsoa valoiselle puolelle.”

Näin Pantera irtosi Anselmolta ja kumppaneilta:

Lisää luettavaa