Entinen Rainbow-solisti ei ole vaikuttunut Ritchie Blackmoren nykykokoonpanosta: ”Se ei selvästikään vedä vertoja entisajoille”

Joe Lynn Turner kritisoi Ritchie Blackmoren nyky-Rainbow'n kokoonpanoa tuoreessa haastattelussaan.
13.7.2017 17:09

Vuosina 1980-1984 Rainbow’n vokalistin pestistä vastannut Joe Lynn Turner kritisoi Ritchie Blackmoren uutta kokoonpanoa Illawarra Mercuryn tuoreessa haastattelussa. Vaikka orkesterissa musisoikin lahjakasta pelimannia Jens Johanssonista ja Bob Nouveausta David Keithiin ja Ronnie Romeroon, Turner kertoo yrittäneensä saada ennen kaikkea aikaan kokoonpanon yhtyeen riveissä ennenkin soittaneista muusikoista.

”Työskentelin yli vuoden Ritchien managerin kanssa, yrittäen saada aikaan jotakin aitoa”, mies harmittelee. ”Ja kun puhun aidosta, tarkoitan aitoa kokoonpanoa, olipa siihen käytettävissä sitten kuka tahansa tai ei. Olimme kokoamassa yhtyettä tyypeistä, jotka olivat oikeasti kuuluneetkin Rainbow’n riveihin – ja he vetäytyivät jutusta aivan viime hetkillä ja kasasivat nykyisen kokoonpanon.”

Turner kertoo, ettei käänne ollut ”niinkään pettymys, vaan pikemminkin shokki” ja lisää: ”Miksi kukaan Blackmoren ikonisella luonteella varustettu tyyppi haluaisi tehdä tämän ei parhaalla mahdollisella tavalla?” Arviot eivät ole olleet hyviä ja se ei ole minun mielipiteeni – se on ihmisten mielipide. Se ei selvästikään vedä vertoja entisajoille.”

Turner toteaa tilanteen olevan harmillinen erityisesti Rainbow’n faneille, jotka tuntevat tulleensa ”halveksutuiksi”. ”He odottivat näkevänsä edes jonkinlaisen kokoonpanon Rainbow’n jäsenistä, samalla lavalla ja samaan aikaan. Se ei vain sitten lopulta toteutunut”, Turner päättää.

Lisää luettavaa