Entinen Venom-rumpali sairastui syöpään – ”Mikään tästä ei tule nujertamaan minua”

25.9.2022 15:16

Entinen Venom/Venom Inc. -rumpali Anthony ”Abaddon” Bray kertoo sairastuneensa syöpään.

”Huomasin heinäkuussa 2022, että kaulassani kasvoi patti”, Bray tiedottaa sosiaalisessa mediassa. ”Ajattelin sen olevan hyönteisen purema, sillä asun meren lähellä, ja se oli lämmin kuukausi. Patti jatkoi kasvamistaan, ja vaimoni Rachelin hoputtamana kävin lääkärissä, joka rauhoitteli ettei kyse todennäköisesti ole syövästä, sillä syöpäkasvaimet eivät kasva yleensä yhdessä yössä. Siinä menee tavallisesti paljon kauemmin.”

”Hän kuitenkin lähetti minut erikoislääkärille Newcastleen, joka oli edellisen kanssa samoilla linjoilla kasvun nopeudesta. Hän otti jotain kokeita ja lähetti minut koepalan ottoon. Minulta otettiin kolme koepalaa ja kun menin tapaamaan erikoislääkäriä uudelleen, hän kertoi, että valitettavasti kyse oli lymfoomasta.”

”Minut lähetettiin välittömästi tietokone- ja magneettikuvauksiin, jotka paljastivat että syöpä oli levinnyt myös suolistoon ja mahasuolikanavaan. Niinpä tehtiin päätös ettei kaulaani operoitaisi vaan minut lähetettiin hematologille Wandsbeck Hospitaliin Ashingtoniin. Minulle määrättiin kuusi hoitokierrosta kemoterapiaa, jotka aloitin eilen. Saan myös sädehoitoa. Mikään tästä ei tule nujertamaan minua. Vitut syövästä.”

Abaddon soitti Venomissa vuodet 1978–1992 ja uudelleen 1995–1999. Hän liittyi Venom-yhtyetovereidensa Jeff ”Mantas” Dunnin ja Tony ”Demolition Man” Dolanin Venom Inc. -kokoonpanoon vuonna 2015, mutta jätti yhtyeen kaksi vuotta myöhemmin.

Lisää luettavaa