Erittäin kiinnostavia AC/DC-huhuja liikkeellä – onko vanha jengi koossa taas?

30.1.2019 08:18

Kas, kas! Nytpä onkin liikenteessä mielenkiintoisia ja ilahduttavia huhuja AC/DC:n tulevista liikkeistä. Blabbermouth nosti esille Terrorizer-yhtyeen tuoreen päivityksen, jossa tämä grindcore-orkesteri ohimennen kertoo Brian Johnsonin kenties palanneen AC/DC:n riveihin – ainakin vierailevaksi tähdeksi.

Tarina kuuluu seuraavasti: Terrorizer palasi kiertueelta kotiin ja julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa kiitellään kovasti rundikavereita, kiertuehenkilökuntaa ja niin edelleen. Sitten lopuksi bändi muina miehinä lisää tavanneensa entisen AC/DC-laulajan Brian Johnsonin lentokentällä ja kysyneensä miekkoselta, kuullaanko tätä vielä vanhan bändinsä levyllä.

”Hän vastasi, että ’kyllä’ ja että hän on ’täysin kyllästynyt kieltämään asian’. Se oli hauska yllätys kiertueen päätteeksi”, Terrorizer kirjoittaa.

Huhut Johnsonin ja AC/DC:n ex-rumpalin Phil Ruddin paluusta käynnistyivät toden teolla pari kuukautta sitten, kun muusikot kuvattiin Angus ja Stevie Youngin seurassa äänitysstudion liepeillä. Johnsonin terveys- ja Ruddin lakiongelmien valossa olisi todella yllättävää, jos miehet palaisivat AC/DC:n täyspäiväisiksi jäseniksi, mutta olisihan se hauskaa, jos herroja kuultaisiin ainakin vierailijoina rockjätin seuraavalla levytyksellä. Katsellaan!

Lisää luettavaa